robert-marus_remco-treuren_webinar

Expert Tips voor
converterende webinars

webinar presentatie

Experttips voor converterende webinars

Wil jij als ondernemer meer zichtbaarheid voor je bedrijf reasliseren? Een persoonlijke band opbouwen met (potentiële) klanten en meer vrijdheid als persoon? Dan zijn de webinars een goede manier voor jou en je bedrijf om dit in korte tijd te realiseren.

Het maakt niet uit of je net gestart bent met je bedrijf, of al jaren of zelfs tientallen jaren, ondernemer bent. Ook maakt het niet uit of je alleeen onderneemt als zzp'er, een bedrijf hebt met een team van 1 of meer medewerkers of een virtueel team met freelancers.

Je krijgt in dit boek geen theoretisch verhaal voorgeschoteld. Wat je wel leert, is de '7P Success met Webinars`-methode voor meer zichtbaarheid, meer klanten en meer vrijheid als ondernemer.

Je ondekt wat webinars zijn en hoe je ze converterend kunt maken. Naast de methode krijg je 50 handige tips die je meteen kunt toepassen om van jouw webinar een succes te maken.

Bestel Nu

webinar preview
webinar acteurs

We stellen ons graag aan u voor

Remco Treuren is oprichter van WebinarGeek, het eerste Nederlandstalige webinarplatform. Hij heeft een passie voor online communicatie en de mogelijkheden die het biedt om je boodschap te verspreiden en je doelgroep te bereiken.

Robert Mares, eigenaar van WebinarExperts.nl, helpt ondernemers en bedrijven om hun expertstatus (en hun verkopen!) te verhogen via webinars. Het succes van een webinar wordt bepaald door 2 factoren: de juiste tools en een krachtig verhaal.

Wat zegt Simone Levie hierover

Ik heb regelmatig dat ik door 1 webinar meer dan € 50.000 omzet haal. Je kunt door dit boek direct van start gaan met webinars. Stap over je angst heen. Gebruik de praktische tips. Doe iedere week een webinar. En over een jaar zal je zien hoeveel het je oplevert.

Simone Levie