google-bing.png

Doel en werking van zoekmachines

Het streven van zoekmachines als Google en Bing is een overzicht te presenteren wat zo goed mogelijk aansluit bij de zoekopdracht. De wijze waarop zoekmachines pagina's beoordelen weten we niet met zekerheid, we weten alleen dat daarbij honderden factoren een rol spelen, om er enkele te noemen:

 • De taal
 • De locatie van waaruit gezocht wordt. Als u naar een cafe zoekt, krijgt u vaak een overzicht waarbij de cafe's uit de buurt bovenaan staan.
 • Gebruikersvriendelijkheid van pagina's, zoals een goede indeling, smart phone vriendelijk.
 • De autoriteit van de een domein. U kunt zich voorstellen dat aan overheidpagina's een behoorlijk gewicht toegekend wordt, omdat men mag aannemen dat overheden betrouwbare informatie verstrekken.
 • Pagina's die dagelijks heel veel, en vooral ook diverse bezoekers aantrekken
 • Zoekmachines maken een profiel van uw interesses om u nog beter van dienst te kunnen zijn

Seo is een kat en muis spel

Zoekmachines als Google en Bing staan niet altijd op goede voet met SEO (Search Engine Optimalization), omdat de belangen tegengesteld kunnen zijn. SEO streeft een hoge notering na bij zoekmachines en wenden daarvoor allerhande middelen aan, ook als is de kwaliteit van de pagina niet goed. Zoekmachines willen alleen maar kwalitatief goede pagina's aanbieden en juist geen gekunstelde pagina's.

Kunstmatige intelligentie zoekmachines

Neemt u gerust aan dat de intelligentie van zoekmachines om pagina's op een juiste waarde te beoordelen niet gering is. Ze houden hun algoritmen angstvallig geheim om SEO niet in de kaart te spelen. De SEO specialisten aan de andere kant zitten ook niet stil. Ook zij zetten een heel arsenaal aan kunstmatige intelligentie en zoekrobots in om in kaart te brengen waarvoor de grote jongens als Google en Bing gevoelig voor zijn.

Laten we het verder kort houden. Als zoekmachines merken dat ze om de tuin geleid worden delen ze strafpunten uit, of erger, ze verwijderen alle gekunstelde pagina's uit hun resultaten.
Onetische optimalisatie

De rol van advertentieKracht

Onze strategie is dat een eenmanszaak of kleine zelfstandige niet veel kan uitrichten op internet, daarom bieden wij een platform om onze krachten te bundelen. Een van de belangrijkste peilers om een goede indexering te krijgen bij een Google en Bing is veel bezoekers te krijgen. Wij moedigen u aan vanuit uw vakmanschap meer aan te bieden dan alleen uw koopwaar. Geef tips, deel recepten, tuinonderhoud in voor- en najaar, draag bij aan het opstellen van een gezamelijke agenda van evenementen in de regio, enz... Propageer aanbiedingen die u heeft. Onze CMS (Content Management System) biedt daar allerhande mogelijkheden voor. Als u een sterke boodschap heeft, bieden wij het platform deze online krachtig te verspreiden.

 • Zoekmachines werken op het niveau van een domein. Daarom bundelen wij meerdere partijen onder een domein, zo krijgen we een grote hoeveel aantrekkelijke informatie gegroepeerd.
 • We werken regio gebonden. We zetten sterk in op plaatsnaam, gemeente en provincie. Bijvoorbeeld Rosmalen, 's-Hertogenbosch, Noord-brabant. We nemen informatie op die zoekmachines laat weten waar we gevestigd zijn
 • We hebben in huis gemaakte programma's om pagina's te ontleden vanuit verschillende invalshoeken. Deze informatie gaan we analyseren. Daarvoor kopen wij capaciteit in bij SeRanking.
 • Uit het oogpunt van zoekmachine optimalisatie geven wij uw algemene tips bij het bepalen van de juiste inhoud voor uw web pagina's. We kijken ondermeer naar de sleutelwoorden die het goed doen
 • AdvertentieKracht zal zelf ook informatie en diensten op het domein zetten. We leveren gratis diensten aan verenigingen en stichtingen om ons domein nog meer stuwkracht te geven. We geven aandacht aan "hot" thema's, carnaval, evenementen, kerst, kermis. Allemaal met het doel meer verkeer naar ons domein te verkrijgen.
 • Met een druk op de knop kunt u informatie op elke niveau delen op multi-media sites, als facebook, twitter, instagram en printerest. Of het nu gaat om een hele pagina of een gedeelte van een pagina.

We werken tegen bodemprijzen

We leveren een uitstekend en flexibel product, waarmee uw zelf uw site inricht en wijzigt wanneer u het wilt. We leveren dat product -as is-, we voeren geen maatwerk uit. We hopen dat deze opzet vele kleinere ondernemers aanspreekt, dan kunnen wij werken in grote oplages en de prijs uiterst aantrekkelijk houden. Wij hopen u als enthousiate ondernemer te ontmoeten, een ondernemer die weet dat online adverteren een investering is die zich terug verdient.